Ayurvedische massage 

Wanneer je meer wilt dan enkel een massage tegen pijntjes en kwalen, dan is een Ayurvedische massage echt iets voor jou. Dit Indiase ritueel gaat duizenden jaren terug in de tijd. De filosofie van de Ayurvedische massage draait om het creëren van rust en harmonie in het lichaam door middel van het herstellen van het evenwicht in verschillende energiekanalen, ook wel chakra’s genoemd.

Het is een volledige Indiase lichaamsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme oliën. De vitale energiepunten, ofwel marma-punten, in je lichaam worden bij deze massage gestimuleerd waardoor de geblokkeerde energie in je lichaam weer vrij kan stromen.

Een Ayurvedische massage is geen kneden en knopen duwen! Een Ayurvedische massage is rustig en ritmisch waarbij het zich richt op het ontgiften van het lichaam en ervoor zorgen dat je je rustiger en evenwichtiger zult voelen. Vooraf aan de massage wordt u gevraagd om een vragenlijst in te vullen waarbij we bepalen welk type Dosha u bent. We onderscheiden de 3 types: Pitta , Vata en Kapha. Op basis van de resultaten krijgt u een relaxerende massage en advies over verder stappen die u kunt nemen binnen het dagelijks leven. Nadien kunt u nog genieten in de salon van een kop Ayurvedische thee

 

Sessies van 60 minuten