Wie ben ik?

Natasha Souren

Massagetherapeut - Ergotherapeut in Geestelijke gezondheid.

Ik ben Natasha Souren. In 2008 studeerde ik af als Ergotherapeut aan de Hogeschool Zuid te Heerlen. Mijn passie lag toen al in het werken met mensen met mentale klachten. Na enige jaren werkervaring te hebben opgedaan binnen Geestelijke Gezondheidszorg wilde ik meer, waarna ik een specialisatie in Psychiatrie heb afgerond aan de KU Leuven. Hier heb ik methodieken als gedragstherapie en motivationeel werken verder uitgediept en toegepast in de praktijk. Ook heb ik mij toen verder gespecialiseerd in coaching en groepsdynamiek, voor behandeling in groep.

Na een korte ervaring te hebben opgedaan in Lanaken, in het werken met ouderen in geestelijke gezondheidszorg, ben ik 6 jaren aan het werk geweest in Revalidatiecentrum Sonar te Leuven. Hier behandelde ik individuen en groepen personen met diverse psychische aandoeningen. 

Ondertussen ontdekte ik de wereld van Spiritualiteit en Heling, die mij erg aansprak. En wist ik dat de inspiratie, handelingen, waarden en gedachtegang van een Massagetherapeut een waardevolle aanvulling konden zijn voor mijn behandelingen. 

Vanaf 2016 is mijn praktijk, Fiory, geopend waar het accent ligt op Herstel en Balans van lichaam en geest. Waar iedere persoon terecht kan voor een ontspannende massage of een gerichte klachtbehandeling, maar waar ook diepgaander therapie wordt aangeboden voor mensen met psychische aandoeningen of daaruit voortkomende pijnklachten. De combinatie van Ergotherapie en Massagetherapie heeft hierin een meerwaarde in het terug vinden van een evenwichtig leven. 

Sinds 2019 ben ik woonachtig in Velm en werk ik zowel als Massagetherapeut en Ergotherapeut in de regio Sint-Truiden. Ondertussen heb ik ook mijn specialisaties uitgebreid op vlak van nek en schouderklachten in combinatie met hoofdpijn/migraine, zwangerschapsmassage en kindermassage. Wenst u meer informatie of heeft u een vraag? Contacteer mij dan gerust. 

NATASHA SOUREN - FIORY

Fiory focust zich op Herstel en Balans van lichaam en geest. 

Onze Praktijk 

U kunt, als u een afspraak gemaakt heeft, onze praktijk bezoeken of ervoor kiezen dat we op locatie komen. 

CONTACTEER ONS

Onze Massages 

Fiory te Sint-Truiden bied u een divers aanbod aan massages aan! 

LEES MEER

Onze Behandelingen 

Hier vindt u ons Ergotherapeutisch aanbod in combinatie met massage

LEES MEER